Croquetes de tonyina

safata petita de croquetes de tonyina

Aquestes són les nostres croquetes de tonyina. Un producte de qualitat que també es pot menjar amb els dits.

Aquestes croquetes porten tot el que ha de dur una croqueta: ceba trinxada, beixamel, sal, farina de galeta. I a més, un 40% de tonyina. Però com que fer croquetes duu molta feina, nosaltres us ho posem més fàcil.

Les croquetes són un plat que permet que persones amb dificultat per mastegar, com ara persones grans, persones que han patit intervencions a la boca o canalla que encara mastega poc, pugui incorporar a la seva dieta proteïnes de diferents tipus, en aquest cas, de tonyina.

Elaborades amb la nostra tonyina, les croquetes de tonyina són una forma àgil, divertida, amena i diferent de menjar peix. Adients per ser menjades en fred o en calent, poden ser tant una tapa com un segon plat.

Si les acompanyeu d’una amanida d’enciams variats, amb tomàquet fresc, ceba tendra i pastanaga a rodanxes, teniu un plat fantàstic, que podeu menjar tant calentes com fredes, segons si les acabeu de fer o bé si les heu deixades a punt abans de disfrutar del vostre temps lliure.

Perquè pugueu gaudir-les de gust, us proposem dos formats de presentació: el format “perquè em vénen de gust ara i aquí”, que es presenta amb 6 croquetes envasades en skinpack, modern i funcional i el format “perquè les croquetes són un imprescindible al meu congelador”, en un paquet de mig quilo. Els dos formats són congelats, de manera que es poden comprar fins i tot si no es pensen utilitzar el mateix dia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *