El sushi al Maresme és a Arenys de Munt

sushi espai tonyina bloc

El sushi del Maresme és a Arenys de Munt, a Espai Tonyina.

Espai Tonyina –Arenys  de Munt – by Frime disposa de la planta de sushi més gran del sud d’Europa. A Espai Tonyina diàriament preparem el sushi que portem a la botiga i a les nostres caselles de Mercabarna. Amb capacitat de produir fins a 13.000 peces al dia, Espai Tonyina fa del sushi una nova experiència.

Diàriament podeu gaudir del nostre sushi per endur a Arenys de Munt, al Maresme. Sense necessitat d’encarregar-lo a l’avançada, podeu venir i agafar la safata de sushi que us faci més el pes. La dedicació dels nostres professionals, combinats amb la capacitat que ens dóna la tecnologia, ens permet oferir una gran varietat de peces de sushi, des de les més tradicionals a les més innovadores. Presentat amb safates perquè pugueu agafar i marxar o bé a peces perquè pugueu triar una a una les vostres preferides, de dimarts a diumenge podeu gaudir de sushi fresc a Arenys de Munt.

El sushi es pot presentar en diferents formes: Nigiri, que són les boles d’arròs amb un tall de peix al damunt;  hosomaki, que vol dir rotllo fi, amb peix o verdura embolcallat d’arròs i amb alga nori enrotllant-ho tot;  uramaki, amb l’alga nori per dintre i l’arròs recobrint-lo; futomaki, que vol dir rotllo gruixut, amb més ingredients que l’hosomaki i el mateix format.

Els ingredients poden ser diversos i combinats entre ells: amb salmó, amb tonyina, amb llagostí. De verdures per a vegans o de truita japonesa per als que no els agraden les coses crues. Combinats de tonyina i alvocat i de salmó i formatge fresc; recoberts de ceba cruixent o amb tobiko o masago, que donen un gust exquisit i un color brillant.

Podeu també optar per encarregar-nos l’assortiment de peces que més us agradi. Us el prepararem per endur o ens podeu portar les vostres safates perquè us el posem, de manera que només l’hagueu de col·locar a la taula!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *