Espai Tonyina a la cuina

fotos bloc gemma biosca

Espai Tonyina a la cuina és la col·laboració que Espai Tonyina realitza per a activitats concretes, vinculades sobretot a la vida saludable i a la millora dels hàbits alimentaris, tant de grans com de petits.

Una forma de millorar aquesta alimentació és incorporar noves maneres de menjar i incloure més peix a la dieta. I per això és necessari poder tenir més receptes i més maneres de disfrutar-lo. Per això, fem activitats que permetin que es pugui conèixer com menjar d’altres maneres la tonyina.

Aquesta vegada hem col·laborat amb la Gemma Biosca, de Food&Cakes, que va organitzar un taller de cuina de la tonyina a Terrassa, a Can Paloma, ahir, dijous 10 de març.

La Gemma és bloguera, instagramer, facebookera… Té una mica de tot i el que té, també, és habilitat amb la tonyina.

Ahir vam poder veure com elaborava diferents propostes i receptes amb els ingredients d’Espai Tonyina que veieu damunt la taula: llom de tonyina Salvador, net i a punt per cuinar o per degustar cru, si es talla correctament.

En breu anirem publicant les receptes que van elaborar en el taller que van fer a Can Paloma.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *