Hamburguesa de maionesa, alvocat i bacó

002-Hamburguesa de maionesa, alvocat i bacó

Ingredients

  • 4 hamburgueses 100% llom de tonyina d’Espai Tonyina
  • 4 Talls de bacó
  • 2 Tomàquets
  • 1 Ceba vermella petita
  • 4 Pans d’hamburguesa
  • 1 Alvocat madur
  • 1/2 Lima
  • Pebre
  • Maionesa

Elaboració

  1. Partir l’alvocat per la meitat i buidar el seu interior i tallar en cubs de mesura similar.
  2. Posar l’alvocat en un bol petit i després afegir la maionesa, pell de llima i suc, assaonar amb pebre i barrejar bé.
  3. Coure les hamburgueses.
  4. Coure el bacó fins que quedi cruixent.
  5. Col·locar les hamburgueses sobre del pa per hamburguesa, posar rodanxes de tomàquet i ceba a sobre, abocar la maionesa amb l’alvocat i posar a sobre la llesca de bacó cruixent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *