Hamburguesa de tonyina 100% llom de tonyina

Etiqueta 100 llom de tonyina

Sabeu que el peix també es pot menjar amb els dits? Com? Doncs amb una bona hamburguesa de tonyina.

La nostra hamburguesa de tonyina és la primera del mercat que està feta amb 100% de llom de tonyina. Sense gluten i sent font d’Omega3 és un aliment saludable i amè per menjar peix d’una manera diferent.

Feta amb tonyina d’aleta groga, la nostra hamburguesa de tonyina és una font de proteïnes amb un baix contingut en calories, amb menys de 65kcal per hamburguesa, cada una de 80 gr. Ideal, doncs, per a persones que es volen cuidar el colesterol o que volen fer dietes baixes en calories.

A Espai Tonyina, les podeu comprar en format habitual d’hamburguesa, envasos de 2 unitats en talla normal (80 gr) o bé en un format mini, en paquets de 4 unitats, per a aperitius, festes, degustacions…. Però també les podeu trobar als vostres mercats i supermercats! Des d’aquest enllaç podeu consultar on comprar-ne.

Les hamburgueses són elaborades diàriament a la nostra planta. Us deixem aquest vídeo, en què veureu com el nostre equip de professionals treballa per poder portar-les a les vostres taules amb una alta qualitat.

Les propostes d’elaboració de les hamburgueses de tonyina són tan diverses com persones les preparen.

Des de les hamburgueses amb pa negre  fins a les mini-hamburgueses amb formatge roquefort, passant per una hamburguesa tradicional amb ceba, formatge i enciam, qualsevol recepta és bona. La qüestió principal és posar-hi ganes i imaginació.

Feu-nos arribar fotografies i receptes de les vostres hamburgueses i les penjarem al bloc amb la vostra informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *