Maridatge de peix i cava el 5 de novembre

tartar-i-salvatge-nadal

Des d’Espai Tonyina, us proposem un maridatge de tonyina i cava. I de salmó i vi xarel·lo. I de peix espasa i cava.

Dia: 5 de novembre de 2016

Hora: De les 11.30h fins a les 15h.

Lloc: Espai Cuina d’Espai Tonyina

Preu: 35€ per persona.

Instruccions per comprar les entrades: envieu-nos un correu a l’adreça info@espaitonyina.cat i us enviarem els diferents comptes corrents on podeu fer l’ingrés per a l’activitat.

El proper dia 5 de novembre, a partir de les 11.30h del matí, a Espai Tonyina, viurem un maridatge de diferents tipus de preparació de peix cru amb vins i caves de Caves Nadal. De la mà del cuiner Jordi Joseph aprendrem a preparar un ceviche de peix espasa, un tàrtar de salmó i un tataki de tonyina. Els combinarem amb el vi Xarel·lo Vermell, el cava Nadal Brut Reserva i el cava Salvatge Rosé Brut.

En Jordi prepararà els diferents plats al moment, explicant les tècniques i formes de tractar els diferents peixos en cru. En Gabriel, de Caves Nadal, anirà presentant els vins i caves i ens explicarà les seves propietats. L’objectiu és disfrutar les diferents textures del peix amb els diferents punts d’acidesa dels vins i caves.

El ceviche és un plat que hem importat de l’Amèrica Llatina, tant de Centreamèrica com de l’Amèrica del Sud i es en el peix cru macerat en llimona

El tàrtar és un plat procedent de la cuina russa, en què la carn es talla prima i es macera amb vins i espècies i que actualment s’ha traslladat a peixos greixosos, com la tonyina i el salmó.

I el tataki és un plat procedent de la cuina del Japó, en què es cuina molt lleugerament i de manera molt ràpida un tall de peix, habitualment de tonyina.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *