Mini hamburgueses de tonyina al roquefort

mini hamburgueses amb roquefort

Ingredients

  • 4 mini hamburgueses de tonyina
  • 100 g de formatge roquefort
  • 2 cebes tendres
  • 20 tomàquets cherry
  • 4 llesques de pa xapata
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Farigola o romaní en pols

Elaboració

  1. Pela les cebes tendres, pica-les juliana fina i posa-les a sofregir en una paella amb oli fins que quedi ben daurades. Assaona.
  2. Torra les llesques de pa en el forn.
  3. Cou al teu gust les hamburgueses en una paella amb unes gotes d’oli. No massa, per no sobtar-les.
  4. Talla 4 trossos de paper de forn d’una mida aproximada de 30×30 cm. i col·loca-hi a sobre de cada un i per aquest ordre; una llesca de pa, una mini hamburguesa, un tros de formatge roquefort i la quarta part de la ceba daurada. Afegeix al voltant els tomàquets cherry, tanca el paper com un farcell i lliga’ls amb cordill de cuinar.
  5. Poseu-los sobre una safata de forn i cou-los a 200º C durant 10 minuts. Obre els saquets i empolvora’ls amb una mica de farigola o romaní en pols.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *