Peix espasa amb samfaina

Peix espasa amb samfaina

La combinació de peix espasa amb samfaina és una combinació guanyadora, segur.

El peix espasa és un peix blau amb un alt contingut de greixos monoinsaturats que són cardiosaludables i té una aportació alta de proteïnes. Per altra banda, la samfaina aporta proteïnes vegetals i un alt contingut en fibra.

Les verdures sofregides de la samfaina combinen perfectament amb la carn ferma del peix espasa. En ser un peix amb poc gust per ell mateix però amb una textura fantàstica al paladar, la samfaina aporta els gustos intensos.

A Espai Tonyina tenim les safates de peix espasa amb samfaina congelades i a punt per anar al microones sense treure de l’embolcall. El peix espasa es cou amb el vapor que es genera entre la safata i el film protector, els dos aptes per anar al microones. En tres minuts de rellotge podreu emplatar i menjar.

Si no us agrada cuinar amb el microones, podeu deixar-ho descongelar i posar a la paella o a la planxa. Només caldrà que el passeu dos minuts per banda, per deixar-lo al punt de cocció. En quatre minuts, tindreu un plat sa i saborós a taula.

Només us quedarà decidir si l’acompanyeu d’un arròs, d’una amanida, d’un puré o del que us vingui més de gust per fer-ne un plat complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *