Ravioli de lluç, rap i llagostí amb llit de tomàquet i pastanaga 

Ravioli de lluç, rap i llagostí

A Espai Tonyina podeu trobar petits grans luxes per al paladar com aquests ravioli de lluç, rap i llagostí, que esdevenen una explosió de sabors a la boca.

Us proposem una recepta ben senzilla per disfrutar-los intensament. Els paquets de pasta són de 300 gr, la qual cosa dóna un plat molt generós per a dues persones.

Per a la pasta

  • Un paquet de pasta fresca ultracongelada de ravioli de lluç, rap i llagostí

Per a la salsa

  • Un pot de fumet de peix Ara, d’Arenys de Mar.
  • Una pastanaga
  • Un tomàquet
  • Gingebre fresc ratllat
  • Herbes aromàtiques fresques, segons els gustos. Us recomanaríem que triéssiu una de fresca, com la sàlvia.

Escaldeu, peleu i ratlleu el tomàquet pera i sofregiu-lo una mica. Deixateu amb el fumet de peix Ara. Peleu i feu a làmines fines la pastanaga. Afegiu al sofregit i ofegueu amb la resta de fumet, fins que els fulls de pastanaga quedin suaus i la salsa s’hagi reduït. Retireu del foc i reserveu.

Poseu una olla gran amb aigua a bullir. Quan arrenqui el bull, tireu-li un grapat de sal i poseu la pasta, congelada, directament a l’aigua bullent durant 5 minuts. Un cop passat aquest temps, escorreu-la i emplateu sobre un llit de la salsa que heu reservat prèviament.

Acompanyeu amb una fulla de sàlvia neta, que li donarà un toc refrescant.

I després de tot això, envieu-nos les vostres fotos, que les penjarem al nostre facebook i al bloc!.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *