Restaurant Els Pescadors, a Llançà

20160215062558

Des d’Espai Tonyina us volem recomanar el Restaurant Els Pescadors de Llançà, a la Costa Brava. Si sou amants de la cuina marinera, del bon peix, de la bona gastronomia i de la cuina més avançada i alhora més tradicional, aquest és un dels restaurants que heu de posar a la vostra agenda.

El Restaurant Els Pescadors basa la seva oferta de plats en la cuina marinera i el seu tracte en l’amabilitat i la cordialitat. D’aquesta manera, anar-hi a fer un àpat esdevé una experiència que va més enllà del menjar: es tracta de gaudir, descobrir, tastar, aprendre i deixar-se seduir tant per la cuina com per l’entorn.

En un entorn privilegiat com el de la Costa Brava, la família Fernández-Punset dirigeix aquest restaurant, amb en Lluís Fernández-Punset com a xef.

Entre les seves propostes culinàries, cal destacar els plats estrella: les espardenyes amb ou poche i parmentier i tòfona i les espardenyes amb tripa de bacallà i botifarra negra.

Disposen de diferents menús que obren les possibilitats a moltes butxaques.

És un restaurant de visita obligada si s’és un amant de la cuina del mar i s’està a la Costa Brava. I fins i tot, val la pena anar expressament a la Costa Brava precisament per anar al Restuarant Els Pescadors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *