Torrada amb crema de tonyina amb festucs

Torrada amb crema de tonyina de festucs

Ingredients

  • 4 llesques de pa de pagès
  • 4 pebrots vermells
  • 1 pot de vidre de crema de tonyina amb festucs Sebastiano Drago
  • 1 llauna d’anxoves Zallo
  • 4 branquetes d’anet fresc
  • Vinagre blanc de Mòdena
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Escalivar els pebrots

  1. Emboliquem els quatre pebrots amb paper de plata i per separat, amb un rajolí d’oli i ho salpebrem.
  2. Posem els quatre pebrots en una safata i coem entre 200–220º graus durant uns 50–60 minuts al forn.
  3. Els retirem i els deixem refredar encara embolicats per tal de què agafin humitat i siguin més fàcils de pelar.
  4. Els pelem, netegem i reservem.

Muntar el plat

  1. Agafem les llesques de pa de pagues i les torrem.
  2. Un cop torrades, sí tenim un motllo rodó d’uns 10cm de diàmetre les tallem i en fem quatre bases, també ho podeu fer a ma sinó teniu el motllo.
  3. Les posem en una safata i hi posem a sobre la crema de tonyina amb festucs Sebastiano Drago.
  4. A sobre i col·loquem un parell de tires del pebrot escalivat.
  5. Escorrem be les anxoves Zallo i les posem al damunt del pebrot.
  6. Trenquem una mica d’anet fresc i al damunt un altre cop, formant una mini torre. Compte a no posar-ne massa que pot matar el gust de la resta d’ingredients.
  7. Per acabar, hi tirem un rajolí, molt poc, de vinagre de Mòdena blanc, una mica de pebre, un rajolí d’oli i mica de pebre. I cap a taula!

NOTES

Tant la crema de tonyina amb festucs Sebastiano Drago com les anxoves Zallo, les podeu trobar a Espai Tonyina d’Arenys de Munt.
Donem les gràcies al nostre Social Media de Instagram, en Joan Carles Castell (@joancarlets), per preparar-nos la recepte i la foto.

🐟+🍞+📷=😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *