Visita de Bloggers i Instagramers culinaris a Espai Tonyina i Frime

02-DSC_5384-LOW

Dissabte 12 de desembre vam tenir la visita a Espai Tonyina d’un grup de bloggers i instagramers del nostre país.

En Xavi i la Sandra (@elsfogons) d’Els fogons de la Bordeta i Sra.Panera; l’Òscar de Decuina.net i que col·labora amb el Qfem de la Vanguardia; el Manel (@cuinagenerosa), de Cuinar és generós; la Marina (@tapatdetapes) de Tapa’t de Tapes; la Marga (@mpradas) de L’hora del Taper; la Sílvia (@nuni_cuinetes i @bloccuinetes) de Cuinetes; i el Jordi de @jordixavila, la Carme de @carme_bl i l’Àgata de @espaicuinam des d’Instagram.

La visita va començar a la planta de Frime a Arenys de Munt on els nostres convidats van poder veure com és una fàbrica de peix des per dins. Els vam ensenyar la zona d’expedició, l’àrea de producció i fins i tot les càmeres de congelat de -20º i – 40º, a més d’oferir-los una explicació de com treballem la tonyina.

Tot seguit, ens vam traslladar uns metres enllà, a Espai Tonyina. El sushi va prendre el protagonisme i els nostres convidats varen poder veure què és, com és i que s’hi fa a la fàbrica de sushi més gran del sud d’Europa, a més de poder gaudir de la visita a Espai Tonyina, a l’àrea divulgativa, la japonesa i la botiga.

Arribats al migdia i per acabar el matí, tots vam poder gaudir d’un aperitiu fred de productes Espai Tonyina i els nostres convidats van rebre un obsequi en forma de panera, per tal que puguin comprovar amb les seves pròpies receptes la versatilitat de la nostra especialitat: la tonyina.

Esperem poder tornar a veure’ns aviat amb més blogs, més fotografies i més cuina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *